Veel gestelde vragen

Vragen en antwoorden

U ontvangt een brievenbuspakketje met daarin:

  • Een unieke SVR tas, gemaakt van kwalitatief Ten Cate tentdoek. De tas wordt handgemaakt in het atelier van Karsten Tenten in Noord-Holland. De afmeting van de tas is circa 38 x 42 centimeter. 

U kunt uw bestelling uitsluitend betalen via iDeal. Op deze manier kunnen wij de bestellingen het meest efficiënt behandelen en versturen. 

Woont u in het buitenland? Dan kunt u niet via iDeal betalen. Wij versturen wel naar het buitenland, neem daarvoor even contact op via info@svr.nl

Wij versturen momenteel bijna dagelijks, u heeft uw tas daarom snel in huis. 

De kosten van de verzending zijn bij de prijs inbegrepen. Uw bestelling komt per brievenbuspost met PostNL. 

Ja zeker, wij kunnen naar het buitenland verzenden. Mail dan even uw bestelling naar info@svr.nl, dan krijg u van ons daar uitleg over. Houd er rekening mee dat er dan verzendkosten gerekend kunnen worden (per land verschillend). 

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met het product. Mocht er toch iets zijn, neem dan even contact op via info@svr.nl, dan helpen wij u verder.

Wilt u nog iets weten? We helpen graag!

Met uw aankoop

ondersteunt u kleinschalige campings

Snel in huis

wij versturen bijna dagelijks

Veilige betaling

met iDeal

beSTELLEN

Over SVR

De SVR staat voor betaalbaar kamperen bij kleinschalige (boeren)campings. Als donateur van de SVR heeft u via de site een compleet overzicht van zo’n 2000 aangesloten campings in Nederland en de rest van Europa. De SVR maakt zich hard voor deze kampeerboeren en zorgt er tegelijk voor dat betaalbaar kamperen bij de boer gewaarborgd blijft.