Veel gestelde vragen

Vragen en antwoorden

U ontvangt een brievenbuspakketje met daarin:

  • Een unieke SVR tas, gemaakt van kwalitatief Ten Cate tentdoek. De tas wordt handgemaakt in het atelier van Karsten Tenten in Noord-Holland. De afmeting van de tas is circa 38 x 42 centimeter. 
  • Een set van vijf vrolijke kampeeransichtkaarten, ontworpen door I love kamperen. Deze stuurt u straks vanaf de camping naar uw familie. Of nu al, als gezellige opsteker! De kaarten zijn van stevig ansichtkaarten karton en zijn op A6 formaat, 10,5 x 14,8 centimeter. 
  • Wellicht vindt u een gouden ticket in uw pakket! Per 1000 pakketten verstoppen wij 5 gouden tickets. De gelukkige vinders winnen een midweek of weekend kamperen op een SVR camping naar keuze. 

Op dit moment verkopen wij alleen hele pakketten, omdat het inpakken en verzenden daarmee het meest efficiënt en dus voordelig is. Het is wel mogelijk om meerdere pakketten tegelijk te kopen.

U kunt uw bestelling of donatie uitsluitend betalen via iDeal. Op deze manier kunnen wij de bestellingen het meest efficiënt behandelen en versturen. 

Woont u in het buitenland? Dan kunt u niet via iDeal betalen. Wij versturen wel naar het buitenland, neem daarvoor even contact op via info@svr.nl

Een extra verrassing! Per 1000 bestellingen verstoppen wij 5 gouden tickets in de pakketjes. Vindt u een van de tickets? Dan wint u een midweek of weekend gratis kamperen op een SVR camping, aangeboden door SVR. Elk ticket heeft een unieke code. Op de tickets staat wat u moet doen wanneer u zo’n geluksvogel bent!

Op dit moment helpt u ons enorm door uw aankoop, door een donatie te doen of door de actie te delen met vrienden en medekampeerders. Heeft u een idee om pakketten te verkopen of iets anders? Mail dan even naar info@svr.nl, dan kijken we daar graag naar! Natuurlijk helpt u de campings door -wanneer dit weer kan- lekker bij hen te gaan kamperen!

UPDATE: Door de grote belangstelling lukt het niet helemaal om elk tas op tijd uit het atelier te krijgen. Hou momenteel drie weken verzendtijd aan en weet dat wij met het hele team hard werken om het pakket bij u te krijgen!

Wij verzamelen alle bestellingen en verzenden momenteel eens per twee weken. Dit geeft het atelier de mogelijkheid om naar vraag te produceren en ons verzendhuis de mogelijkheid om bestellingen te groeperen. Dit is het meest voordelig, waardoor de verzendkosten beperkt blijven. De verzendtijd is (afhankelijk van uw bestelmoment) dus maximaal twee weken.

Uw bestelling komt per brievenbuspost met PostNL. De kosten hiervoor zijn € 1,77 per pakje. 

Ja zeker, wij kunnen naar het buitenland verzenden. Mail dan even uw bestelling naar info@svr.nl, dan krijg u van ons daar uitleg over. Houd er rekening mee dat de verzendkosten hoger zijn (per land verschillend). 

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met het product en daarmee onze actie ondersteunt. Mocht er toch iets zijn, neem dan even contact op via info@svr.nl, dan helpen wij u verder.

Van uw bijdrage gaat ruim 6 euro naar de getroffen campings. Van het overige bedrag betalen wij de gemaakte kosten van de materialen, het produceren en inzet in het atelier, bedrukking, verpakking, vervoer, handling en BTW (wij zijn een stichting). Onze partners hebben zich allemaal ingezet om alle materialen zo voordelig mogelijk te leveren. Alle andere kosten voor deze actie dragen wij zelf en komen niet uit uw bijdrage. Denk daarbij aan betalingskosten, het ontwikkelen van de webshop en hosting, marketingkosten en drukwerk. 

Voor aangesloten SVR campings in binnen- en buitenland die zijn getroffen door de huidige coronacrisis. Met de opbrengst helpen we hen financieel. We inventariseren momenteel welke campings hulp het hardst nodig hebben. Hierbij gaat onze aandacht in eerste instantie naar campings in nood die niet binnen de regelingen van de overheid vallen. Zo vallen bijvoorbeeld campings met een agrarische SBI code voor steun ‘buiten de boot’, terwijl zij in veel gevallen inmiddels afhankelijk zijn van de camping. De geboden bijdrage is uiteraard mede afhankelijk van de opbrengst van de actie. 

Wilt u nog iets weten? We helpen graag!

100% van de winst

gaat naar kleinschalige campings

Extra donaties

zijn van harte welkom

Veilige betaling

Met iDeal

Over SVR

De SVR staat voor betaalbaar kamperen bij kleinschalige (boeren)campings. Als donateur van de SVR heeft u via de site een compleet overzicht van zo’n 2000 aangesloten campings in Nederland en de rest van Europa. De SVR maakt zich hard voor deze kampeerboeren en zorgt er tegelijk voor dat betaalbaar kamperen bij de boer gewaarborgd blijft.