Over de actie

‘We zullen het samen moeten doen’

Dat de huidige coronacrisis gevolgen heeft voor kleinschalige campings zal u niet verbazen. De campings zijn gesloten óf zijn zeer beperkt open voor kampeerders met eigen voorzieningen. Reserveringen worden geannuleerd en de doorgaans populaire voorjaarsarrangementen vallen in het water. Wij stropen de mouwen op en gaan deze ondernemers NU helpen, met een ludieke actie!

Kleinschalige campings hebben doorgaans geen grote reserves. Door het wegvallen van een groot deel van het voorseizoen missen zij belangrijke inkomsten. SVR deed onderzoek en 40% van de aangesloten campings in Nederlands geeft aan in acute financiële nood te zitten. Zonder hulp krijgen zij het zwaar. Wij willen deze bijzondere kampeerplekken niet missen! De ondersteuning van de overheid is welkom, maar voor velen helaas niet voldoende. Er zijn veel campings die ‘buiten de boot’ vallen bij de regelingen, bijvoorbeeld omdat zij niet de juiste SBI code hebben of ook wonen op het werkadres.

Daarom zijn wij deze actie gestart. Samen met een aantal enthousiaste en onmisbare sponsoren hebben wij een uniek pakket samengesteld met een bijzondere tas en leuke ansichtkaarten. Leuk als kadootje (voor uzelf) én u helpt hiermee de kampeerboeren! De winst van dit pakket gebruiken wij voor campings die het hard nodig hebben.  Daarnaast helpen wij ‘achter de schermen’ hard om de campings te ondersteunen bij regelingen en vraagstukken richting de overheid. Het is ook mogelijk om alleen een donatie te doen, alle hulp is welkom. 

Met uw aankoop

ondersteunt u kleinschalige campings

Snel in huis

wij versturen bijna dagelijks

Veilige betaling

met iDeal

beSTELLEN

Over SVR

De SVR staat voor betaalbaar kamperen bij kleinschalige (boeren)campings. Als donateur van de SVR heeft u via de site een compleet overzicht van zo’n 2000 aangesloten campings in Nederland en de rest van Europa. De SVR maakt zich hard voor deze kampeerboeren en zorgt er tegelijk voor dat betaalbaar kamperen bij de boer gewaarborgd blijft.